Hotel | Restaurant

Als het nu gaat om een klein restaurant, een grote hotelketen of iets daartussenin. Het belangrijkste wat een horeca bedrijf doet, is het bedienen van klanten. Maar dat doet er allemaal niet toe als potentiële gasten niet weten waar uw cafe of restaurant is. Goede bewegwijzering is dus een essentieel onderdeel van elke horeca gelegenheid. Uw receptie, liften- en trappen, ontbijtruimte, brandtrappen, badkamers, bars en enzovoort hebben allemaal bewegwijzering nodig voor de veiligheid en gemak van klanten en medewerkers. Ook als horeca ondernemer bent u vaak al verplicht om een reeks verschillende veiligheids- en noodinformatieborden te plaatsen. Deze zijn nodig om bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld brand, dat iedereen de uitgang eenvoudig kan vinden.  

Een goed gemaakt reclame bord of zuil maakt een sterke eerste indruk, impliceert kwaliteitsservice en nodigt klanten uit om binnen te komen. Het is een geweldige, bewezen en betrouwbare manier om reclame te maken voor uw cafetaria, restaurant of hotel. Bewegwijzering is effectief en uiteindelijk kostenbesparend. Naamborden en uithangborden vergroten de zichtbaarheid en trekken de aandacht van potentiële klanten. U kunt denken aan bijvoorbeeld een uithangbord, zuil of banner. Wij zullen hierbij de passende technieken en materialen gebruiken om de uitstraling van uw horeca bedrijf duidelijk naar voren te brengen.

Aan interieur signing kunt u denken aan informatiebordjes voor het buffet, de saladebar, specerijen, toiletten, kamernummerborden en liftborden. Maar ook binnen bewegwijzering voor vergaderzalen, accommodaties, fitnessruimte en suites. Bewegwijzering aan de buitenkant is weer nodig om bezoekers en personeel naar kamerblokken, vergaderzalen, parkeerplaatsen en facilitaire voorzieningen te leiden. Deze zijn voor ons geen enkel probleem om deze op een stijlvolle, duurzame en verantwoorde manier te produceren.

Voor Hotel | Restaurant geselecteerd

Letterlicht Nederland
Granaatstraat 24
7554 TR Hengelo (ov)

074 - 245 50 55
info@letterlicht.nl
www.letterlicht.nl
Draai je scherm voor een betere weergave

U gebruikt een oude browser die niet meer wordt ondersteund. Hierdoor kunnen onderdelen op de website niet goed werken. Wij adviseren Google Chrome voor de optimale gebruikerservaring.